Varza acra cu bulion si smantana

Printeaza

Varza acra cu bulion si smantana din: varza, bulion de rosii, smantana, margarina.

Ingrediente:Varza acra cu bulion si smantana

  • 250 g varză acră
  • 100 ml bulion de roşii
  • 4-5 linguri smântână
  • 50 g margarină

 

Mod de preparare:

Varza acră se taie felii, se spală în mai multe ape reci, apoi se opăreşte cu apă fierbinte şi se scurge.

Separat, se rumeneşte puţin faina în margarina încinsă, se stinge cu bulion şi se adaugă varza, adăugând apă caldă cât să se acopere totul şi la urmă se adaugă smântână.

Se lasă mâncarea la cuptor, până se rumeneşte frumos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.