Varza acra cu carnati afumati

Printeaza

Varza acra cu carnati afumati din: varza, ceapa, morcov, carnati, ulei, bulion, vin, piper, dafin.

Ingrediente:Varza acra cu carnati afumati

  • o varză acră medie
  • 2 cepe
  • un morcov
  • 4 cârnaţi afumaţi
  • 4 linguri ulei
  • o lingură bulion
  • 250 ml vin alb sec
  • 2 foi dafin
  • 10 boabe piper

 

Mod de preparare:

Carnaţii tăiaţi se căiesc în două linguri de ulei şi se scot.

Se pune şi restul de ulei şi se căleşte varza tocată cu ceapa şi morcovul mărunţite, amestecând mereu, timp de 20 de minute.

Se toarnă bulionul desfăcut cu vin, se adaugă foile de dafin şi boabele de piper, se iasă să dea un clocot şi apoi se transferă la cuptor.

Se ţine 30 de minute, se pun cârnaţii şi se mai lasă 10 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.