Varză acră cu carne de vacă

Printeaza

Varză acră cu carne de vacă

Ingrediente:Varză acră cu carne de vacă

  • 500 g carne grasă
  • 1 varză mijlocie
  • 4 linguri untură
  • 1/2 linguriţă boia de ardei
  • 1 lingură bulion

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în bucăţi potrivite şi se prăjeşte foarte puţin în untură. Se adaugă apă cît să acopere carnea şi se lasă să fiarbă acoperit cam1/2 oră.

În acest timp se spală varza acrăşi se taie foarte fin. Se aşază peste carne, se adaugă boiaua, bulionul, puţină apăşi se lasă să fiarbă încet o oră.

Dacă varza rămîne fără zeamă, se mai adaugă puţină apă caldă.

Se dă apoi la cuptor şi se mai lasă încă o oră. Se serveşte cu mămăliguţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.