Varză acră cu ciolan crud de porc
PrinteazaVarză acră cu ciolan crud de porc
- 1,500 kg ciolan de porc
- 3 cepe
- 2 linguri bulion pastă
- sare
- piper boabe
- boia iute
- cimbru
- 2,500 kg varză acra
- 200 g untură ,ulei
- 200 g smantană
Mod de preparare:
Carnea se taie în bucăţi şi se prăjeşte în grăsime. Se scoate şi în grăsimea rămasă se rumeneşte ceapa tocată şi se stinge cu bulionul diluat.
Se adaugă apoi piperul boabe, boiaua şi cimbrul. Varza se taie fideluţă, se amestecă cu carnea şi cu sosul, se pune puţină apă sau zeamă de varză şi se fierbe circa 2 ore.
Smantană se serveşte separat.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- varza acra cu ciolan
Varza cu ciolan trebuie s-o fac si eu 🙂