Ciolan cu varza acra din: cartofi, varza acra, morcovi, ciolan afumat, ceapa, usturoi, maghiran, patrunjel verde, sare, piper. Ingrediente: 200 g cartofi 500 g varză acră 100 g morcovi 1 ciolan afumat 1 ceapă 4 căței de usturoi 1 linguriță măghiran uscat 1 lingură pătrunjel verde tăiat sare piper Mod de preparare: Se spală bine […]
Varză cu bere și ciolan de porc
PrinteazaVarză cu bere și ciolan de porc din: varza, ceapa, ulei, bere, boabe de piper, foi de dafin, ciolan, mustar picant, bere.
Ingrediente:
- 1 varză
- 2 cepe
- 2 linguri ulei
- 200 ml bere
- boabe de piper
- 2 foi de dafin
- 1 ciolan
- 200 g muştar picant
- 300 ml bere
Mod de preparare:
Ciolanul de porc se unge pe toată suprafaţa cu muştar şi se aşază într-un vas înalt.
Se toarnă 300 ml bere şi se dă la cuptorul încins circan 50 de minute.
Între timp, se toacă varza.
Se încinge uleiul într-o cratiță şi se căleşte ceapa tăiată peştişori.
După ce a devenit aurie, se adaugă varza şi se călesc împreună.
Se toarnă 200 ml bere şi se lasă la fiert 30 min., cu boabe de piper şi foi de dafin.
Preparatul se serveşte pe un platou cu varză drept pat şi deasupra ciolanul.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Ciolan afumat cu varza si vin
Ciolan afumat cu varza si vin din: ciolan, varza, vin, ceapa, morcovi, ulei, bulion, piper, miere, mustar. Ingrediente: un ciolan afumat o varză medie 500 ml vin alb 2 morcovi o ceapă 3 linguri ulei 2 linguri bulion câteva boabe piper 2 linguri miere 2 linguri muştar Mod de preparare: Ciolanul se pune la fiert […]
Pofta buna!