Varza de Bruxelles coapta cu ceapa rosie

Printeaza

O reteta de Varza de Bruxelles coapta cu ceapa rosie din: varza de bruxelles, ulei de masline, ceapa rosie si otet balsamic.

Ingrediente:Varza de Bruxelles coapta cu ceapa rosie

  • 700 g de varza de Bruxelles curatata si taiata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 700 g de ceapa rosie, feliata subtire
  • 1/4 cana de otet balsamic

 

Mod de preparare:

Seteaza cuptorul la 230C. Intinde o foaie de copt intr-o tava. Asaza pe tava varza intr-un singur strat, apoi unge legumele cu ulei. Coace pe cel de-al treilea grilaj din cuptor, amestecand din cand in cand, timp de 12 minute.

Adauga ceapa in tava si combina ingredientele. Coace pana cand legumele se inmoaie si se rumenesc inca 10 minute. Toarna otetul, amesteca si mai lasa la copt inca 2 minute. Muta garnitura pe un platou si condimenteaza cu sare de mare si piper, dupa gust.

Varza de Bruxelles coapta cu ceapa rosie

Varza de Bruxelles coapta cu ceapa rosie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.