Varza de Bruxelles coapta cu ceapa rosie
PrinteazaO reteta de Varza de Bruxelles coapta cu ceapa rosie din: varza de bruxelles, ulei de masline, ceapa rosie si otet balsamic.
- 700 g de varza de Bruxelles curatata si taiata
- 1 lingura ulei de masline
- 700 g de ceapa rosie, feliata subtire
- 1/4 cana de otet balsamic
Mod de preparare:
Seteaza cuptorul la 230C. Intinde o foaie de copt intr-o tava. Asaza pe tava varza intr-un singur strat, apoi unge legumele cu ulei. Coace pe cel de-al treilea grilaj din cuptor, amestecand din cand in cand, timp de 12 minute.
Adauga ceapa in tava si combina ingredientele. Coace pana cand legumele se inmoaie si se rumenesc inca 10 minute. Toarna otetul, amesteca si mai lasa la copt inca 2 minute. Muta garnitura pe un platou si condimenteaza cu sare de mare si piper, dupa gust.
Varza de Bruxelles coapta cu ceapa rosie
Pofta buna!