Varza de Bruxelles cu pesmet picant si muguri de pin
PrinteazaO reteta de Varza de Bruxelles cu pesmet picant si muguri de pin din: varza de bruxelles, paine neagra, rozmarin, muguri de pin, unt, boia iute, sare si piper.
- 1 kg varza de bruxelles
- 4 felii de paine neagra
- 3 ramurele de rozmarin
- 100 g muguri de pin
- 60 g unt
- 1 lingurita boia iute
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati verzisoarele de primul strat de foi şi spălaţi-le. Prăjiţi pâinea şi apoi sfărâmaţi-o pentru a o3ţine din ea pesmet. Topiţi untul şi căliţi în el mugurii de pin, adăugaţi pesmetul, sare şi piper, boia iute şi lăsaţi ingredientele la foc potrivit până când încep să se rumenească uniform.
Puneţi în vas rozmarinul tăiat cât mafi fin şi la urmă verzişoarele. Amestecaţi ingredientele timp de 5 minute, pe foc potrivit, apoi luaţi vasul de pe foc, acoperiţi-l şi lăsaţi-l în repaus 10 minute înainte de servire.
Varza de Bruxelles cu pesmet picant si muguri de pin
Pofta buna!