Varza de Bruxelles cu smantana

Printeaza

Varza de Bruxelles cu smantana din: varza, smantna, unt, sare.

Ingrediente:

  • 250 g varză
  • un pahar smântână
  • 50 g unt
  • sare

 

Mod de peparare Varza de Bruxelles cu smantana:

Varza, curăţată, se fierbe în apă clocotindă cu sare, se scurge, se pune în tigaie, se toarnă peste ea untul încins şi smântână.

După ce s-a potrivit de sare, se pune în cuptor 10-15 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.