Varza de Bruxelles cu unt si sare

Printeaza

Varza de Bruxelles cu unt si sare din: varza, unt, sare.

Ingrediente:

  • 1 kg varză
  • 200 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă verzişoarele de frunzele veştede, se spală şi se pun la fiert, în apă clocotită, 15-20 de minute.

După ce au fiert, se scurg de apă. Separat, se pune untul într-o cratiţă şi se lasă la topit.

Se adaugă verzişoarele, care se călesc în unt. Se sărează după gust.

Se servesc fierbinţi.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.