Varza calita cu carnati si cimbrisor

Printeaza

Varza calita cu carnati si cimbrisor din: varza murata, carnati afumati, ceapa, pasta de rosii, foi de dafin, ulei, cimbrisor uscat, marar uscat, piper boabe.

Ingrediente:

  • 1 varza murata
  • 400 g carnati afumati
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 foi de dafin
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita cimbrisor uscat
  • 1/2 ligurita marar uscat
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci, apoi o tai fideluta si o calesti in ueli, impreuna cu ceapa tocata fin.

Amesteci continuu sa nu se prina.

Cand varza este bine patrunsa, adaugi foile de dafin, cimbrisoraul, mararul usact, piperul boabe, dupa gust, pasta de rosii si o introduci in cuptor. O lasi pana scade si se rumeneste.

Separat, tai camatii felii, ii prajesti intr-o tigaie si apoi ii asezi peste varza.

Amesteci feliile de carnati cu varza si lasi totul la cuptor inca 15 minute sa se amestece aromele.

Servesti varza calda.

 

Varza calita cu carnati si cimbrisor

Varza_calita_cu_carnati_si_cimbrisor

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.