Varza calita cu carnati

Printeaza

Varza calita cu carnati din: varza murata, carnati, ceapa, ulei, morcov, pasta de tomate, marar, boabe de piper, foi de dafin si condimente.

 

Ingrediente:

  • 2 verze murate
  • 600 g carnati
  • 2 cepe
  • 100 g ulei
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • condimente

 

Mod de preparare Varza calita cu carnati:

Tocaţi mărunt ceapa şi căliţi-o împreună cu morcovul dat pe răzătoarea mare, în ulei.

După 5 minute, adăugaţi varza tăiată fideluţă şi căliţi-o împreună cu ceapa şi morcovul, la foc mic, 30 de minute.

Adăugaţi pasta de tomate diluată cu putină apă fierbinte, condimentele, după gust, cârnaţii tăiaţi în bucăţi, boabele de piper şi foile de dafin.

Amestecaţi bine şi puneţi cratiţa la cuptor pentru 60 de minute.

La final, puneţi mărarul tocat mărunt.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.