Varza calita cu bulion si taitei

Printeaza

 Varza calita cu bulion si taitei

Ingrediente:Varza calita cu bulion si taitei

  • 1 kg varză
  • 1 ceapă
  • 500 g tăieţei laţi de post
  • 200 ml suc de roşii
  • piper
  • zahăr
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi varza de primele frunze, o răzăleşti pe răzătoarea mare, presari sare şi o laşi circa 30 de minute. După aceea o căleşti în ulei, adaugi şi ceapa călită separat.

Când e aproape gata, adaugi sucul de roşii şi o laşi să fiarbă până scade apa. Separi fierbi tăieţeii,  apoi îi scurgi de apă şi, aşa fierbinti amesteci cu varza călită. Potriveşti gustul de sare, piper si un pic de zahăr.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Nu prea ma tenteaza reteta asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.