Varza calita cu carnati si cimbrisor
PrinteazaVarza calita cu carnati si cimbrisor din: varza murata, carnati afumati, ceapa, pasta de rosii, foi de dafin, ulei, cimbrisor uscat, marar uscat, piper boabe.
Ingrediente:
- 1 varza murata
- 400 g carnati afumati
- 1 ceapa
- 2 linguri pasta de rosii
- 2 foi de dafin
- 50 ml ulei
- 1 lingurita cimbrisor uscat
- 1/2 ligurita marar uscat
- piper boabe
Mod de preparare:
Speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci, apoi o tai fideluta si o calesti in ueli, impreuna cu ceapa tocata fin.
Amesteci continuu sa nu se prina.
Cand varza este bine patrunsa, adaugi foile de dafin, cimbrisoraul, mararul usact, piperul boabe, dupa gust, pasta de rosii si o introduci in cuptor. O lasi pana scade si se rumeneste.
Separat, tai camatii felii, ii prajesti intr-o tigaie si apoi ii asezi peste varza.
Amesteci feliile de carnati cu varza si lasi totul la cuptor inca 15 minute sa se amestece aromele.
Servesti varza calda.
Varza calita cu carnati si cimbrisor
Pofta buna!