Varza calita cu cimbru si rosii

Printeaza

Varza calita cu cimbru si rosii din: varza, ceapa, rosii, ulei, foaie de dafin, cimbru, marar, sare, piper.

Ingrediente:Varza_calita_cu_cimbru_si_rosii

  • 1 varza de circa 1 kg
  • 1 ceapa
  • 4-5 rosii potrivite
  • ulei
  • 1 foaie de dafin
  • cimbru
  • putin marar proaspat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă varza şi se taie în două, apoi fiecare jumătate se toacă fidelută. Se aşază într-un castron cu putină sare şi se lasă să se înmoaie. Ceapa se toacă şi se pune la călit în cca 5 linguri de ulei. Când se aureşte se adaugă varza, fără a scurge de apă.

Se adaugă roşiile curăţate de coajă şi tocate în prealabil, foaia de dafin, mărarul, piperul şi se potriveşte de sare. Se amestecă bine. Se pune la cuptor, până când este destul de pătrunsă.

Varza calita cu cimbru si rosii

Varza_calita_cu_cimbru_si_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.