Varza calita cu ciuperci champignon

Printeaza

Varza calita cu ciuperci champignon din: varza, ciuperci, ceapa, usturoi, morcov, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Varza calita cu ciuperci champignon

  • 1 varză dulce
  • 300 g ciuperci champignon
  • 1 ceapă mare
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 morcov
  • 2 linguri de piure de roşii (roşii pasate)
  • ulei
  • sare
  • piper
  • pătrunjel (pentru decor)

 

Mod de preparare:

Taie fideluţă varza. Pune-o într-un castron încăpător, freac-o bine cu sare şi piper. Toacă mărunt ceapa şi usturoiul. Căleşte-le, adaugă morcovul dat pe răzătoarea mare.

Când s-au înmuiat, pune varza peste ele şi acoperă cu capac. După ce se înăbuşă, adaugă roşiile pasate. Spre finalul preparării, încorporează ciupercile feliate şi lasă la scăzut.

Potriveşte de sare şi piper.

Decorează cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/varza-calita-cu-ciuperci-champignon html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.