Varza calita cu ciuperci champignon
PrinteazaVarza calita cu ciuperci champignon din: varza, ciuperci, ceapa, usturoi, morcov, ulei, sare, piper.
- 1 varză dulce
- 300 g ciuperci champignon
- 1 ceapă mare
- 2 căţei de usturoi
- 1 morcov
- 2 linguri de piure de roşii (roşii pasate)
- ulei
- sare
- piper
- pătrunjel (pentru decor)
Mod de preparare:
Taie fideluţă varza. Pune-o într-un castron încăpător, freac-o bine cu sare şi piper. Toacă mărunt ceapa şi usturoiul. Căleşte-le, adaugă morcovul dat pe răzătoarea mare.
Când s-au înmuiat, pune varza peste ele şi acoperă cu capac. După ce se înăbuşă, adaugă roşiile pasate. Spre finalul preparării, încorporează ciupercile feliate şi lasă la scăzut.
Potriveşte de sare şi piper.
Decorează cu pătrunjel.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/varza-calita-cu-ciuperci-champignon html