Varza calita cu friptura de curcan

Printeaza

Varza calita cu friptura de curcan din: pulpe curcan, usturoi, sare, piper, varza, ceapa, morcovi, rosii, marar, ulei.

 

Ingrediente:

  • 2 pulpe curcan
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 verze
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 500 g roşii
  • 1 legătură mărar
  • ulei

 

Mod de preparare Varza calita cu friptura de curcan:

Speli pulpele de curcan, le dai cu sare şi piper şi le laşi la frigider cel puţin 30 de minute.

Indepărtezi primele 2 foi ale verzelor, le tai jumătăţi, apoi fâşiuţe.

Tai ceapa mărunt, iar morcovii îi dai prin râzătoare.

Incingi uleiul şi căleşti ceapa, apoi adaugi morcovii, amesteci şi pui varza, acoperi vasul şi laşi 15 minute.

Intre timp, dai roşiile prin râzătoare şi le torni în varză, apoi o bagi la cuptor.

O dai deoparte şi presari mărarul tăiat fin. Aşezi pulpele în tava unsă cu ulei şi pui usturoiul zdrobit uşor.

Torni o cană cu apă şi dai la cuptor 2 ore. încerci carnea cu furculiţa şi dacă e moale o dai deoparte.

Serveşti cu garnitură de varză călită.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.