Varza calita cu mar si maghiran

Printeaza

Varza calita cu mar si maghiran din: varză dulce, ceapa, mere, smantana, ulei, pasta de rosii, maghiran, patrunjel, sare, piper.

Varza calita cu mar si maghiran

Ingrediente:

  • 1 varză dulce mare
  • 2 cepe
  • 4 mere
  • 100 g smântână
  • 50 ml ulei
  • 1 linguriţă pastă de roşii
  • 1 linguriţă maghiran
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare şi piper

Mod de preparare:

Varza o cureţi de foile pătate, o tai fideluţă, o freci cu puţină sare şi, după o jumătate cfe oră, o storci bine ele zeamă. Toci cea­pa, cureţi merele de coajă’ şi de cotor, apoi le căleşti în ulei.

Când ceapa devi­ne sticloasă, adaugi varzâ si o cană cu apă, în care a fost dizolvată în prealabil pasta de roşii.

După ce varza s-a în­muiat, pui maghiranul şi condimentezi cu sare şi piper. Poţi servi mâncarea cu smântână şi pătrunjei tocat fin şi pre­sărat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.