Varza calita cu paste si carne

Printeaza

Varza calita cu paste, carne de vita, sare, piper si ulei.

Ingrediente:

  • 1 kg melcişori
  • 2 verze potrivite
  • 1/2 kg carne tocată de vită
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai mărunt varza, o presari cu sare şi după 10 minute o presezi de apă şi o pui cu ulei la călit.

După ce s-a călit o amesteci cu sare, piper după gust.

Fierbi pas­tele cu apă şi sare şi într-o tigaie prăjeşti carnea tocată.

Amesteci cu mărar pastele scurse, le amesteci cu varza şi deasupra lor pui carnea.

 

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • varza cu taitei si carne

1 comentariu

  1. Iese buna varza facuta asa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.