Varza calita

Printeaza

Varza calitaVarza calita

Ingrediente:

  • 2-3 verze de mărime potrivită
  • ulei
  • sare
  • bulion de casă

 

Mod de preparare:

Toci mărunt varza şi o pui să se călească în ulei bine încins. Adaugi o cană mare cu apă clocotită în care ai dizolvat un cub de condimente.

Când varza e pe jumătate fiartă, adaugi 2-3 linguri cu bulion şi dai cratiţa la cuptor.

Dacă ai vas de lut, găteşte în el şi varza va avea alt gust.  Serveste cu mămăliguţă şi un ardei iute din saramură.

Varza calita

Varza calita

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.