Varza cu carne si hagina

Printeaza

Varza cu carne si hagina din: carne tocată de porc, varză, ou, sare, bicarbonat, hagina, rădăcină de ghimbir, faina.

Ingrediente:Varza cu carne si hagina

  • 250 g carne tocată de porc
  • 1 căpăţâmă varză
  • 1 ou
  • 1 linguriţă sare
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 2 lin­guriţe hagina tocată
  • 2 linguriţe rădăcină tocată de ghimbir
  • 1 linguriţă făină

 

 

Mod de preparare:

Se desfac foile de varză, se spală bine şi se opăresc în apă clocotită cu puţină sare. Se sparge oul peste carnea tocată şi se amestecă cu hagina, ghimbirul şi bicarbonatul, omogenizându-se bine. Foile de varză se taie în pătrate.

Se pune un strat de foi de varză pe fundul unei cratiţe şi se acoperă cu, un strat de tocătură, continuându-se operaţiunea până ce se formează cinci straturi.

Se pune vasul la fiert în bain-marie, aproximativ un sfert de oră. Inainte de servire se taie bucăţi

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.