Varza clujasca

Printeaza

 Varza clujasca

Ingrediente:Varza clujasca

  • 1 varză mijlocie
  • 750 g carne macră
  • 1 ceapă
  • 4 linguri untură (ulei)
  • 1 ceaşcă smântână
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se prăjeşte în untură, cu puţină ceapă, carnea dată prin maşină. Se toacă potrivit de mărunt o varză frumoasă, se opăreşte cu apă clocotită cu sare, se scurge foarte bine.

Se unge o cratiţă cu o lingură de untură,(ulei) se pune un rând de varză, unul de carne, o lingură de smântână şi se continuă alternând varză, came şi smântână.

Ultimul rând trebuie să fie de smântână. Se potriveşte de sare şi piper. Se dă la cuptor.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O reteta buna si usor de facut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.