Totul despre Espresso: Espresso-ul, o băutură simbolică în cultura italiană, este apreciat în întreaga lume pentru aroma sa intensă și textura sa bogată. Originar din Italia, espresso-ul a devenit un fenomen global, îmbogățind experiența iubitorilor de cafea de pretutindeni. Acest articol își propune să exploreze în detaliu istoria, tehnicile de preparare și sfaturile pentru obținerea […]
Varza cu coaste de porc
PrinteazaVarza cu coaste de porc din: varza, bacon afumat, coaste de porc, carnat, morcov, telina, sare, piper.
Ingrediente:
- 1/2 varză
- 250 g bacon afumat cuburi
- 4-5 coaste de porc
- un cârnat de casă
- 2 morcovi
- 2 fire ţelină
- sare
- piper
Mod de preparare:
Varza se spală si se curăţă de foile exterioare, apoi se taie mai mare.
Morcovii se curăţă, se spală apoi se taie cuburi, iar ţelina, la fel.
Intr-un vas se a$ază cuburile de bacon cu coastele de porc, cârnatul tăiat, varza, morcovii, ţelina, sare si piper.
Se toarnă aproximativ 250 ml apă rece, se lasă să ajungă la punctul de fierbere, se acoperă cu un capac şi se fierbe în continuare 60 de minute.
Varza cu coaste de porc
Pofta buna!
Borș de Ardei Umpluți – un preparat tradițional românesc, plin de savoare și arome autentice. Ideal pentru prânz sau cină, borșul de ardei umpluți va încânta întreaga familie și vă va aduce multiple beneficii pentru sănătate. Ardeii grași sunt nu doar delicioși, dar și extrem de benefici pentru sănătate. Aceștia conțin de trei ori mai […]