Cascaval Pane cu Nucsoara si Migdale din: cascaval, migdale, faina, oua, nucsoara, ulei, sare, piper. Gătitul poate fi o experiență creativă și plină de surprize, chiar și atunci când vine vorba de rețete tradiționale precum cascavalul pane. Cascavalul pane, de obicei preparat cu pesmet sau făină, a fost transformat într-un adevărat deliciu pentru papilele gustative, […]
Varza cu costita
PrinteazaVarza cu costita din: varza, costita, ceapa, usturoi, morcovi, ardei, rosii, sare, piper, condiment vegetal, cimbru, boia de ardei, apa, ulei.
Ingrediente:
- 1 varza mare
- 300 g costita
- 3 cepe
- 6 catei de usturoi
- 2 morcovi mari
- 1 ardei mare
- 2 rosii
- sare
- piper
- condiment vegetal
- cimbru
- boia de ardei
- 2 cani cu apa
- 200 ml ulei
Mod de preparare:
Calesti ceapa tocata si usturoiul tocat in 200 ml ulei, apoi adaugi costita taiata fasii, ardeiul, morcovii taiati bucatele si varza data pe razatoare. Pui boiaua si lasi sa se caleasca pana ce varza lasa apa.
Torni 2 cani cu apa, presari sare, piper, condiment vegetal, boia si cateva ramurele de cimbru.
Lasi sa se faca la foc mic, amestecand din cand in cand. Adaugi doua rosii taiate cubulete si mai lasi putin. Servesti varza calda, ca atare sau cu smantana.
Varza cu costita
Pofta buna!
Levănțica: Beneficii pentru Sănătate
Levănțica: Beneficii pentru Sănătate. Levănțica, cunoscută științific ca Lavandula, este apreciată nu doar pentru parfumul său plăcut, ci și pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate. De la reducerea stresului până la ameliorarea durerilor, levănțica este un adevărat tezaur în lumea plantelor medicinale. Reducerea Stresului și Anxietății Unul dintre cele mai cunoscute beneficii ale levănțicii este […]