Varza cu cotlet de porc si boia

Printeaza

Varza cu cotlet de porc si boia din: varza, cotlet de porc, cimbru, oregano, boia iute, sare, boia dulce, pasta de ardei, piper macinat, ulei, ceapa, usturoi, vin alb, marar.

Ingrediente:Varza cu cotlet de porc si boia

  • 1 varză
  • 500 g cotlet de porc
  • cimbru
  • oregano
  • 1 linguriţă boia iute
  • sare
  • boia dulce
  • 2-3 linguri pastă de ardei
  • piper măcinat
  • 30 ml ulei
  • 2 cepe
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 1 legătură mărar

Mod de preparare:

Speli varza, o tai fin şi o freci puţin cu sare. Cureţi ceapa şi o tai solzişori, apoi o căleşti cât să se în­moaie şi adaugi varza. Le fierbi la foc potrivit.

Condimentezi carnea cu sare, piper, cimbru, o pui într-un vas şi adaugi usturo­iul, apoi o stropeşti cu ulei şi vin alb.

Pui vasul pe foc mic şi o fierbi. După ce varza a fiert, adaugi sare, piper, cimbru, oregano, boia iute şi dulce. La final adaugi pasta de ardei şi mai laşi să fiarbă câteva minute.

Serveşti varza împreună cu carnea si ornezi cu mărar tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.