Varză creaţă umplută cu carne de vită

Printeaza

Varză creaţă umplută cu carne de vită

Ingrediente:Varză creaţă umplută cu carne de vită

  • 2-3 verze (circa 1,500 kg)
  • 600 g carne de vită (sau 300 g carne de vacă şi 300 g carne de porc)
  • 50 g orez
  • sare
  • 2 ouă
  • 150g costiţă afumată
  • 1/2 l supă
  • 100 g untură sau unt
  • 200 g smantană

 

Mod de preparare:

Se scot cotoarele de la verze, care se opăresc şi se scot pe o planşetă. Separat se face tocătura din carnea dată prin maşina de tocat cu ceapa sotată, apoi se amestecă cu sare, piper, 2 ouă crude şi orezul fiert 10 minute.

Tocătura se pune în verze in locul cotoarelor şi se formează verzele la loc.

Se pun intr-un vas mai adinc, cu costiţa tăiată felii şi se dau la cuptor cu supă şi grăsime circa 50 minute.

Se aşază pe un platou.

Separat se serveşte smantna.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.