Varza cu bacon

Printeaza

Varza cu bacon din: varza, morcov, ceapa, bacon, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Varza cu bacon

  • 1 varză medie
  • un morcov
  • o ceapă
  • 200 g bacon
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper
  • 2 fire ceapă verde

 

Mod de preparare:

Se toacă varza, se presară cu sare şi se frământă. În ulei, se pun la rumenit baconul tăiat cuburi mici, ceapa şi morcovul feliat.

După 5 minute se adaugă varza presată de suc si se lasă 5 minute să se călească si ea. Se toarnă aproximativ 250 ml apă si se lasă la fiert cu capac aproximativ 30 de minute.

Spre sfărsitul fierberii se potriveste gustul de sare si piper. Se serveşte cu ceapă verde deasupra.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ioana Anghelache

    Foarte buna varza cu bacon

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.