Varza cu carnati si patrunjel
PrinteazaVarza cu carnati si patrunjel din: varza, morcov, vin, ulei, carnati, patrunjel, sare, piper.
- o varză albă
- un morcov
- 500 ml vin alb sec
- 50 ml ulei
- 3-4 cârnaţi
- câteva fire pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Varza se toacă mărunt, se presară cu sare, se amestecă şi se frământă usor. Morcovul se trece prin răzătoarea cu ochiuri mari impreună cu ceapa tocată mărunt, se pune la călit.
După ce s-a înmuiat ceapa, se adaugă varza presată bine, piperul si se lasă 15 minute la călit, iar apoi se toarnă vinul. Se completează cu apă si se fierbe cu capac.
Se serveşte cu carnati tăiati rondele si rumeniti în tigaie si presărată cu pătrunjel.
Varza cu carnati si patrunjel
Pofta buna!