Varza cu carne de porc si sunca afumata

Printeaza

Varza cu carne de porc si sunca afumata din: varza, carne de porc, sunca de porc, ceapa, ardei gras, rosii, pasta de tomate, ulei, boia dulce, bors, sare, piper, cimbru, malai, smantana.

Ingrediente:Varza_cu_carne_de_porc_si_sunca_afumata

  • 1 kg varza alba
  • 600 g carne de porc cu os
  • 100 g sunca de porc afumata
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii
  • 1 lingura cu pasta de tomate
  • 75 ml ulei
  • 1 lingurita cu boia dulce
  • 300 ml bors
  • sare, piper
  • cimbru
  • malai
  • smantana

Mod de preparare:

Sunca de porc se taie cubulete si se pune intr-o cratita inalta si se caleste in uleiul incins impreuna cu ceapa si ardeiul gras taiate cubulete. Se calesc zece minute la foc potrivit, se adauga carnea de porc taiata bucati mici si se tine pe foc zece minute.

Se scot bucatile de carne si sunca din cratita, se adauga varza taiata marunt, putină sare si o cana cu apa. Se amesteca, se lasa sa fiarba pana incepe sa se inmoaie, se adauga carnea de porc si sunca.

Se toarna apa cat sa acopere totul, se condimenteaza si se lasa sa fiarba. Cand carnea incepe sa se inmoaie, se adauga rosiile date prin razatoare, pasta de tomate dizolvata cu putina apa, boiaua dulce si borsul.

Se presara cimbru, se amesteca, se fierbe 10 minute, se introduce in cuptorul incins si se lasa sa scada sosul.

Varza cu carne de porc si sunca afumata

Varza_cu_carne_de_porc_si_sunca_afumata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.