Varza cu cartofi si sos de smantana

Printeaza

Varza cu cartofi si sos de smantana din: varză, cartofi, usturoi, ou, ulei, ceapa verde, smantana, sare, piper, patrunjel.

Varza_cu_cartofi_si_sos_de_smantana

Ingrediente:

  • 200 g varză
  • 2 cartofi
  • 3 căţei usturoi
  • 1 ou
  • ulei
  • 2-3 fire ceapă verde
  • 100 g smântână dietetică
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Cureţi varza şi o tai fâşii foarte subţiri, ca pe nişte tăiţei. Cartofii îi tai cubuleţe şi îi fierbi cu puţină sare. încingi ulei într-o cratiţă, că­leşti ceapa tocată şi usturoiul tăiat feliuţe.

După 2-3 minute, pui o cană de apă şi adaugi fâşiile de varză. Laşi să se înăbuşe. Apoi adaugi cartofii scurşi. Baţi oul cu ţmântâna, adaugi un polonic de apă fierbinte peste ele şi tomi in cratiţă.

Potriveşti de sare şi pi­per şi laşi 5-6 minute pe foc. La sfârşit, pui şi câteva frunze de pătrunjel. Poţi senfi cu smântână pe deasupra.

Varza cu cartofi si sos de smantana

Varza_cu_cartofi_si_sos_de_smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.