Varză cu costiţă si smantană

Printeaza

Varză cu costiţă si smantană din: varza, costita afumata, smantana, lapte, foi de dafin, cimbru, faina, sare.

Ingrediente:Varză cu costiţă si smantană

  • 1 varză mijlocie
  • 300 g costiţă afumată (sau kaizer)
  • 100 g smântână
  • 200 ml lapte
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • 1 lingură de făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai varza mărunt, costiţa o tai felii şi le pui la fiet cu o ceaşcă de apă. Adaugi foile de dafin, cimbrul şi puţină sare (la costiţa prea sărată nu mai pui sare).

Când a fiert varza torni laptele în care ai desfăcut făina şi mai dai în 1-2 clo­cote. La sfârşit adaug smântână şi dai cratiţa deoparte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.