Varza cu cotlet si carnati
PrinteazaVarza cu cotlet si carnati din: cotlet fara os, carnati, ceapa, faina, pasta de rosii, varza murata, smantana, ulei.
- 5-6 felii de cotlet (fără os)
- 150 g cârnaţi
- 2 cepe
- făină
- 1 lingură pastă de roşii
- varză murată
- smântână
- ulei
Mod de preparare:
Se pune uleiul într-o cratiţă. Se spală şi se şterg feliile de cotlet, se tăvălesc prin făina amestecată cu boia şi se prăjesc la foc iute, pe ambele părţi. Apoi, se pun deoparte, păstrân-du-le la cald. în uleiul rămas se călesc cele două cepe, se presară cu boia şi se adaugă pasta de roşii.
Se pun feliile de carne prăjite, cârnaţii tăiaţi rondele şi un strat de varză murată, tăiată fideluţă. Se toarnă aproximativ o cană de apă şi se fierbe înăbuşit aproximativ o oră. înainte de servire, se stropeşte mâncarea cu smântână.
Pofta buna!