Varză cu maioneză si parizer

Printeaza

Varză cu maioneză si parizer

Ingrediente:Varză cu maioneză si parizer

  • 1 varză mică
  • 2 ouă
  • 150 g parizer
  • 150 ml ulei
  • 2 linguri smântână
  • sare
  • piper
  • puţină sare de lămâie

 

Mod de preparare:

Speli varza, o dai pe răzătoarea cu ochiuri mici, o amesteci cu sare şi o laşi 10-15 minute, după care o presezi bine într-un tifon.

Prepari apoi maioneza din cele două gălbenuşuri, unul crud şi unul fiert, în care adaugi la sfârşit sare, piper şi sarea de lămâie.

Amesteci maioneza cu varza scursă, smântână şi parizerul tăiat cubuleţe. E o salată pe care o poţi servi ca aperitiv.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.