Varza cu smantana si nucsoara

Printeaza

Varza cu smantana si nucsoara din: varza, cascaval, lapte, smantana, unt, faina, pesmet, sare, nucsoara.

Ingrediente:Varza cu smantana si nucsoara

  • 2 kg varză albă
  • 100 g caşcaval
  • 80 ml lapte
  • 200 ml smântână
  • 50 g unt
  • o linguriţă faină
  • o linguriţă pesmet
  • sare
  • nucşoară

 

Mod de preparare:

Varza, curăţată de foile de prisos, se împarte în şase porţii egale şi se opăreşte cu apă sărată şi lapte.

După ce s-a scurs, varza, se aşează într-o tavă unsă cu unt, se adaugă smântână înfrăţită cu făina, nucşoara rasă, sarea, caşcavalul ras şi pesmetul, deasupra.

Se dă la cuptor, la foc moale, o jumătate de oră şi se serveşte fierbinte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.