Varza de Bruxelles cu pesmet si branza

Printeaza

Varza de Bruxelles cu pesmet si branza din: varza, pesmet, unt, branza telemea.

Ingrediente:Varza de Bruxelles cu pesmet si branza

  • 1 kg varză
  • 60 g pesmet
  • 200 g unt
  • 250 g brânză telemea

 

Mod de preparare:

Se curăţă verzişoarele de frunzele veştede, se spală şi se pun la fiert, în apă clocotită, 15-20 de minute.

După ce au fiert, se scurg de apă şi se pun într-un castron. Separat, se pune untul într-o cratiţă, se lasă pe foc până se topeşte şi se rumeneşte în el pesmetul.

Se toarnă peste varza din castron, se rade brânza, se presară deasupra şi se serveşte caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.