Varza de Bruxelles cu sos Bechamelle

Printeaza

Varza de Bruxelles cu sos Bechamelle din: varza de Bruxelles, sos Bechamelle, sare.

Ingrediente:Varza de Bruxelles cu sos Bechamelle

  • 3 verzişoare
  • 50 g unt
  • sos Bechamelle (vezi reţeta)
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Verzişoarele mici se curăţă de frunzele vechi, se spală, se fierbe în apă clocotită şi sărată.

Când sunt gata, se scurg de apă, se prăjesc în untul încins, deasupra lor se toarnă sosul Bechamelle şi se dă la cuptor zece minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.