Varză de bruxelles cu sos oyster şi bacon

Printeaza

O reteta delicioasa de varza de bruxelles cu: bacon, suc de portocale, migdale, ulei de masline, sare, piper, sos oyster.

Ingrediente:Varza de bruxelles cu sos oyster si bacon

  • 1 kg varză de bruxelles
  • 200g bacon
  • 150 ml fresh de portocale
  • 100 g migdale
  • 50 ml ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • sos oyster

 

 

 

Mod de preparare:

Se fierb în apă cu sare verzele timp de 5 minute. Se scurg apoi de apă. Se încinge uleiul de măsline şi se pun verzele la călit. Se lasă câteva minute, apoi se stropesc cu suc de portocale şi cu sos oyster.

Se acoperă cu un capac şi se lasă să fiarbă încă cateva minute, amestecând din când în când.

Separat se prăjeşte într-o tigaie, fără grăsime, baconul tăiat cubuleţe. Se amestecă apoi cu varza fiartă. Se presară deasupra câteva jumătăţi de migdale. Se serveşte fierbinte.

Varză de bruxelles cu sos oyster şi bacon

Varza de bruxelles cu sos oyster si bacon

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.