Varza de Bruxelles cu struguri
PrinteazaVarza de Bruxelles cu struguri din: varza de bruxelles, struguri rosii, nuci pecan, vin rosu, zahar brun, sos de soia, unt, sare.
- 500 g varza de Bruxelles
- 100 g struguri rosii
- 25 g nuci pecan
- 100 ml vin rosu
- 1 lingura zahar brun
- 1 lingura cu sos de soia
- 1 lingura cu unt
- sare
Mod de preparare:
Curăţă verzele de Bruxelles de prima foaie şi opăreşte-le în apă cu un praf de sare. Separat, amestecă vinul cu sosul de soia, un praf de sare şi zahărul brun. Intr-o formă termorezistentă unsă cu unt, aşază verzele tăiate pe jumătate împreună cu strugurii.
Stropeşte cu sosul de vin şi dă la cuptor 15 minute. Adaugă nuca şi lasă câteva minute, încearcă această garnitură cu friptură de vânat!
Varza de Bruxelles cu struguri
Pofta buna!