Varză de Bruxelles cu unt

Printeaza

Varză de Bruxelles cu unt

Ingrediente:Varză de Bruxelles cu unt

  • 1 kg varză de Bruxelles
  • 3 linguri unt
  • 1 lingură pesmet
  • sare

 

Mod de preparare:

Se aleg verzişoare mici, se curăţă de frunzuliţele galbene, se spală bine în cîteva ape şi se pun la fiert în apă cu sare, la foc iute, cam 20 min.

Se scurg bine de apă. Se pune într-o cratiţă untul şi se prăjeşte cu pesmetul astfel încît să se rumenească puţin.

Se adaugă varza şi se mai ţine pe foc cîteva minute, scuturîndu-se cratiţa pînă ce se amestecă verzişoarele cu pesmetul prăjit. Se potriveşte de sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.