Varză delicioasă la grătar
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de varza delicioasa la gratar din: carza, lamaie, ulei de masline extravirgin, rosii cherry, sare si piper.
- 1 varză
- 1/2 lămâie
- 4 linguri ulei de măsline extravirgin
- 2 roşii cherry
- sare şi piper
Mod de preparare:
Curăţă varza de frunzele exterioare, taie-o în două, apoi felii cu grosimea de circa 2 cm. Pune feliile de varză într-un coş metalic şi fierbe-le 5 minute la abur, deasupra unui vas în care ai pus apă şi zeamă de lămâie.
Lasă-le să se răcească şi condimentează-le cu sare şi piper, după gust. Aşază-le pe grătarul încins şi frige-le bine pe ambele părţi. Serveşte-le stropite cu ulei de măsline şi cu câteva roşii cherry alături.
Varza la grătar este o garnitură bună pentru carnea roşie friptă sau pentru preparatele din carne de vânat cu sos.
Varză delicioasă la grătar
Poftă bună!