Varză dulce-acrisoară

Printeaza

O reteta de varza dulce acrisoara din: ulei de masline, ceapa rosie, morcovi, ardei, varza, zahar brun, piper, salvie si otet de orez.

Ingrediente:Varză dulce-acrisoară

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 ceapa mare rosie taiata bucatele
  • 2 morcovi, taiati betigase
  • 1 ardei rosu taiat bucatele
  • 1 varza mica alba tocata fin
  • 2 linguri zahar brun
  • piper dupa gust
  • un praf salvie uscata
  • 4 linguri otet de orez sau de cidru

 

Mod de preparare:

Se incinge uleiul la foc potrivit intr-o tigaie mare teflonata. Se adauga ceapa si se caleste aproximativ 5 minute sau pana cand s-a inmuiat. Se adauga morcovii si ardeiul rosu si se calesc aproximativ 5 minute sau pana cand s-au inmuiat putin.

Se inglobeaza varza. Se presara zaharul brun, piperul si salvia si se calesc amestecand des aproximativ 10 minute sau pana cand varza si-a schimbat culoarea. Se adauga otetul, se mareste flacara la mediu-iute si se mai caleste 3 minute, amestecand bine. Se serveste calda sau la temperatura camerei.

Varză dulce acrisoară

Varză dulce-acrisoară

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.