Varză dulce cu unt şi pesmet

Printeaza

Varză dulce cu unt şi pesmet

Ingrediente:Varză dulce cu unt şi pesmet

  • 1 varză mijlocie
  • 3 linguri unt
  • 2 linguri pesmet
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă varza de primul rînd de foi, se taie în şase şi se pune la fiert în apă sărată.

Cînd este gata, se scurge bine de apă, se taie cu cuţitul coceanul, se aşază într-o farfurie de piatră sau de sticlă de Iena, unsă cu puţin unt.

Se prăjeşte untul cu pesmetul şi se pune în strat uniform  peste varză. Se dă la cuptor ca să se înfierbînte. Înainte de a servi se mai stropeşte cu puţin unt fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.