Varza murata cu carne afumata

Printeaza

Varza murata cu carne afumata

Ingrediente:Varza murata cu carne afumata

  • 1 varză murată
  • 2 cepe
  • 500 g jambon afumat
  • 500 g costiţă afumată
  • 500 g cârnat de casă afumat
  • 50 ml de ulei

 

Mod de preparare:

Se toacă ceapa şi se căleşte în puţin ulei, apoi adăugăm varza tocatăşi un litru de apă, lăsăm să fiarbă o oră, apoi adăugăm carnea porţionatăşi apă dacă mai trebuie, după care mai lăsăm să fiarbă circa o orăşi jumătate.

Se serveşte cu mămăligă coaptă, mămăligă din cartofi. Mămăliga din cartofi se face dintr-un kg cartofi curăţaţi şi puşi la fiert în apă cu sare.

După ce au fiert, se pune 150 g mălai şi se lasă la fiert timp de 7-8 minute, apoi zdrobim cartofii şi adăugăm 150 g făină amestecând mereu ca să nu facă cocoloşi, mai lăsăm să fiarbă timp de 10 minute, amestecând mereu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.