Varza nemteasca

Printeaza

 

O reteta simpla si gustoasa de varza nemteasca din: varza, unt, pesmet, kaizer, smantana si sare.

Ingrediente:Varza nemteasca

  • 2 kg varză
  • 150 g unt
  • 100 g pesmet
  • 500 g kaizer
  • 300 g smântână
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi varza, o speli, o desfaci în foi şi o opăreşti cu apă clocotită cu sare.Tapetezi o cratiţă cu unt, pui un strat de foi mai gros, unul de kaizer tăiat felii, stropeşti cu smântâ­nă, alt strat de foi de varză, şuncă, smântână, iar dea­supra presari pesmet.

Dai la cuptor să se coacă 50 minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.