Varză pane cu pesmet

Printeaza

Varză pane

Ingrediente:Varză pane cu pesmet

  • 2 verze mici
  • 100 g pesmet
  • 2-3 ouă
  • 100 g făină
  • vegeta
  • sare
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Varza se curăţă şi se pune la fiert în apă clocotită cu sare. După ce a fiert 10-20 de minute, se scurge şi se presează, ca să iasă toată apa. Se taie în felii de 2 cm, care se dau prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei.

Se ţin la prăjit pe foc mic, mai mult timp, ca să se pătrundă bine. După ce sunt gata, se ţin acoperite 10 minute. Se pot servi cu mujdei de usturoi sau cu salată de crudităţi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.