Varză roşie cu ciuperci

Printeaza

Varză roşie cu ciuperci

Ingrediente:

  • 1 varză roşie
  • 1/2 kg ciuperci
  • 2 cartofi
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 lingură marga­rină
  • zeamă de lămâie
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Varză roşie cu ciuperci: Speli varza, o tai subţire şi o căleşti într-o cratiţă cu margarină. Speli şi cureţi ciupercile şi le fierbi 20 de minute în apă cu o lingură de zeamă de lămâie.

Separat, fierbi car­tofii în coajă, îi laşi să se răcească, apoi îi cureţi şi îi tai cuburi. După ce au fiert, tai feliuţe ciu­percile, le amesteci cu varza bine scursă şi cu cartofii, adaugi uleiul, zeama de lămâie, sare şi piper după gust.

Aranjezi totul pe un platou şi presari pătrunjel verde tocat.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.