Varză roşie cu bureţi şi cabanos

Printeaza

Varză roşie cu bureţi şi cabanos

Ingrediente:Varză roşie cu bureţi şi cabanos

  • 1,200 kg varză roşie
  • 400 g bureţi
  • 250 g cabanos
  • sare
  • piper
  • zahăr
  • 3 mere
  • 1 1/2 pahar de vin
  • 150 g grăsime
  • 1 ceapă
  • 120 g costiţă afumată
  • 200 g smantană

 

Mod de preparare:

Varza se taie fideluţă, se dă sare şi după o oră se spală, şi se stoarce. Se sotează cu costiţa tăiată, ceapa tocată şi grăsime.

Se fierbe cu capac, cu merele curăţate şi tăiate, supă, grăsime şi cu bureţii şi cabanosul tăiate. Cînd este gata şi scăzută, se aşază pe platou.

Smantană se serveşte la sosieră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.