Varza rosie cu ciuperci si cartofi

Printeaza

Varza rosie cu ciuperci si cartofi din: varza, ciuperci, cartofi, patrunjel, margarina, lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Varza rosie cu ciuperci si cartofi

  • 2 varză mică
  • 1/2 kg ciuperci
  • 2 cartofi
  • pătrunjel verde
  • 30 g margarina
  • zeamă de lămâie
  • 2 lingură de ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Varza se spală, se taie foarte subţire şi se pune într-o dratiţă cu margarină, să se înmoaie.

Ciupercile se spală, se curăţă, se fierb 15 minute în apă cu o lingură de zeamă de lămâie.

Cartofii se fierb în coajă, apoi se lasă să se răcească, se curăţă şi se taie cuburi; se taie feliuţe ciupercile, se amestecă cu varza bine scursă şi cu 1 lingură de ulei, se adaugă zeamă de lămâie după gust, se aranjează pe un platou, se presară cu pătrun­jel verde tocat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.