Varza rosie cu fructe de padure

Printeaza

 Varza rosie cu fructe de padure

Ingrediente:Varza rosie cu fructe de padure

  • 40 g unt
  • 1 lingura ulei
  • 2 cepe tocate fin
  • 900 g varza rosie tocata fin
  • 3 linguri otet
  • 5 linguri zahar
  • 1/2 lingurita cuisoare macinate
  • 1 portocala (numai coaja rasa fin)
  • 1 foaie dafin
  • 225 g afine / coacaze

Mod de preparare:

Se incing untul si uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa 3-4 minute. Se adauga varza si se mai lasa 5 minute. Se adauga otetul, zaharul, cuisoarele, coaja de portocala, foaia dafin, sare.

Se lasa sa dea in clocot. Se lasa la foc mic, acoperit, 20 minute. Se adauga fructele si se mai lasa inca 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.