Varza rosie la borcan cu boabe de piper

Printeaza

Varza rosie la borcan cu boabe de piper din: varza rosie, sare, piper, otet alb, foi de dafin, zahar.

Ingrediente:Varza_rosie_la_borcan_cu_boabe_de_piper

  • o varza rosie medie
  • sare
  • piper
  • otet alb
  • foi de dafin
  • zahar

 

Mod de preparare:

Se curată varza de foile exterioare, se taie în două cotorul. Se toacă fideluţă şi se pune într-un castron. Pentru fiecare kilogram se adaugă o lingură de sare, o lingură de zahăr, puţin piper şi 100 ml oţet.

A doua zi varza şi sucul lăsat se pun în borcane, se adaugă câte o foaie de dafin, se pun capacele sau celofan şi se fierb 2 ore, apoi se lasă la răcit.

Varza rosie la borcan cu boabe de piper

Varza_rosie_la_borcan_cu_boabe_de_piper

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.