Varza rosie cu mere si vin

Printeaza

Varza rosie cu mere si vin din: unt, ceapa rosie, varza rosie, mere acre, zahar, otet de vin rosu si porto.

Ingrediente:

  • 25 g unt
  • 1 ceapa rosie, taiata julien
  • 1 varza rosie, tocata
  • 2 mere acre, taiate in doua, curatate de samburi
  • 50 g zahar
  • 3 linguri otet de vin rosu
  • 100 ml porto (sau visinata)

 

Mod de preparare:

Varza rosie cu mere si vin: Topeste untul si adauga varza, ceapa si merele, amesteca pentru a se unge uniform. Adauga zaharul, otetul si porto.

Acopera vasul si fierbe la foc mic 1-1/2 ore, amestecand din cand in cand.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.